Pizzato

Pizzato is een sterk groeiende leverancier van met name producten voor veiligheidsapplicaties in machines. Naast de veiligheidsschakelaars en veiligheidsmodules levert Pizzato een zeer uitgebreid portfolio aan kwalitatief hoogwaardige eindschakelaars, microswitches, drukknoppen en signaleringen die voldoen aan de strengste normen en certificeringen in de industrie.

pizzato_50px

Passie voor productkwaliteit, gericht op uitmuntendheid, innovatie en continue ontwikkeling vormen de belangrijkste principes van het dagelijks werk van Pizzato. Iedereen die producten van Pizzato gebruikt, doet dit in de zekerheid dat deze producten een gecertificeerde kwaliteit hebben, omdat ze het resultaat zijn van een proces dat nauwgezet wordt gecontroleerd in elke fase van de productie. Het doel van Pizzato is om de markt veilige, betrouwbare en innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de industrie.

Alle producten van Pizzato worden ontworpen, ontwikkeld en getest in de vijf fabrieken van het bedrijf in Marostica, in de provincie Vicenza in Italië. Deze geavanceerde faciliteiten stellen Pizzato in staat om op elk moment aan specifieke klanteisen te voldoen door een uitgebreid assortiment producten en technologisch geavanceerde oplossingen aan te bieden. Door de volledige controle over het productieproces kan Pizzato ook flexibiliteit bieden bij het aanpassen van producten aan specifieke toepassingen of klantbehoeften.

Bekijk de bedrijfsfilm van Pizzato om een beter inzicht te krijgen in de werkwijze van Pizzato en wat dit bedrijf doet. Deze film biedt een kijkje achter de schermen van het bedrijf en geeft een duidelijk beeld van de toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid die centraal staan bij Pizzato. 

Pizzato productseries

Isotron biedt verschillende producten aan van Pizzato:

Besturing en visualisatie

 • Drukknoppen en signaleringen
  Zijn ontworpen voor betrouwbare en intuïtieve bediening, met duidelijke visuele indicatoren en duurzame constructie

  LEES MEER -->

Detectie en veiligheid

 • Veiligheidsschakelaars
  Essentieel voor het waarborgen van de veiligheid in industriële omgevingen

  LEES MEER -->

 • Veiligheidsmodules

  Voegen geavanceerde veiligheidsfunctionaliteiten toe, zoals noodstopcircuits, veiligheidstimerfuncties en veilige bewaking van bewegende onderdelen

  LEES MEER -->

Pizzato catalogus

Voor een snel overzicht van de verschillende producten vindt je hier de nieuwste overzichtscatalogus.

Download de Pizzato catalogus.

Pizzato switches

Pizzato schakelaars

Om te kunnen worden gebruikt in een grote diversiteit aan sectoren en landen, zijn de positie schakelaars van Pizzato Elettrica ontworpen om in veel verschillende configuraties te worden gemonteerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door de diverse behuizingsvormen, tientallen contactblokken, honderden actuatoren en materialen, verschillende krachten en montageopties. Pizzato Elettrica biedt een van de breedste productassortimenten van positie schakelaars ter wereld. Bovendien maken het gebruik van hoogwaardige materialen en betrouwbare technologieën deze positie schakelaars tot een van de meest geavanceerde op technologisch vlak, zoals twin bridge contactblokken, samen met de IP67-beschermingsgraad.

Ontdek de mogelijkheden van Pizzato met Isotron

Isotron Systems biedt verschillende producten aan van Pizzato. We helpen je graag bij het vinden van de juiste keuze die aansluit bij de specifieke behoeften van je bedrijf.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? 

Pizzato