Kalibratieservices

Een goede procesvoering begint met nauwkeurig en stabiel meten. Daarom is het van belang, en in vele industrieën verplicht, om meetinstrumenten en regelapparatuur regelmatig te laten kalibreren.

Isotron System verzorgt de kalibratie van uw instrumenten in ons kalibratielaboratorium of bij u op locatie voor de volgende grootheden:

In het laboratium

laboratorium

Bij u op locatie

op-locatie

EOS Advisor en Ecat

Met alleen op tijd kalibreren bent u er nog niet. Het hele proces vraagt planning, nauwkeurige registratie van de resultaten en het eenvoudig en snel terug kunnen vinden van de resultaten.

Valt u bij de beheer en bewijs van kalibratie nog terug op pen en papier, maakt u zich zorgen dat u bij een audit uw kalibratiegegevens niet snel terug kunt vinden en kost dit veel tijd en geld? Verdiep u dan in de software service genaamd ”Eurotherm Online Services” (EOS) en de App eCAT. Deze service agendeert, registreert en beheert uw kalibratie en voert deze samen met u efficiënt uit. Een YouTube presentatie filmpje van EOS kunt u hier bekijken.

Voor vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of met de verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)73 639 16 39.

Vragen?

Staat jou vraag er niet tussen of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op.