Kalibratieservices

Een goede procesvoering begint met nauwkeurig en stabiel meten. Daarom is het van belang, en in vele industrieën verplicht, om meetinstrumenten en regelapparatuur regelmatig te laten kalibreren.

Isotron System verzorgt de kalibratie van jouw instrumenten in ons kalibratielaboratorium of bij jou op locatie voor de volgende grootheden:

In het laboratium

laboratorium

Bij jou op locatie

op-locatie

EOS Advisor en Ecat

Met alleen op tijd kalibreren ben je er nog niet. Het hele proces vraagt planning, nauwkeurige registratie van de resultaten en het eenvoudig en snel terug kunnen vinden van de resultaten.

Val je bij het beheer en bewijs van kalibratie nog terug op pen en papier? Maak je je zorgen dat je bij een audit de kalibratiegegevens niet snel terug kunt vinden en kost dit veel tijd en geld?

Verdiep je dan in de software service genaamd ”Eurotherm Online Services” (EOS) en de App eCAT. Deze service agendeert, registreert en beheert jouw kalibratie en voert deze samen met jou efficiënt uit. Een YouTube presentatie filmpje van EOS kun je hier bekijken.

Voor vragen of voor aanvullende informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier of met de verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)73 639 16 39.

Vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op.