Al onze trainingen worden gegeven door onze zeer ervaren experts en trainers – op verschillende niveaus.

Alle trainingen vinden fysiek plaats bij Isotron in 's-Hertogenbosch.

Cognex
Cognex Spreadsheet Machine Vision Training

Cognex Spreadsheet Vision Training (2 dagen)

Cognex In-Sight® 2D machine vision-systemen zijn ongeëvenaard in hun vermogen om onderdelen te meten, inspecteren, identificeren en geschikt voor positie bepalingen (robot positie). Deze ‘stand-alone’, vision-systemen met industriële kwaliteit combineren een uitgebreide bibliotheek van geavanceerde vision-tools met high-speed beeldverwerving.

Alle intelligentie zit in de camera zelf! Voor deze camera’s wordt de uitgebreide en intuïtieve In-Sight Explorer software gebruikt (gratis). Hierbinnen zijn twee verschillende configuratiemogelijkheden beschikbaar, de EasyBuilder- en de Spreadsheet variant.

Voor de Standard training wordt gebruik gemaakt van de Spreadsheet configuratie. De software kun je vrijblijvend op je PC installeren en op deze wijze kan in de training een camerasysteem worden gesimuleerd waar je tijdens de training mee kunt werken. Als je nog helemaal nieuw bent in de wereld van Vision dan raden we je aan eerst de ‘Basic’ training te doen.

Na deze training kun je zelfstandig en snel Visionapplicaties maken om in je eigen omgeving te zorgen voor efficiënte en kostenverlagende applicaties.

De software, inclusief toekomstige updates, is bovendien gratis!

Indien minimale bezittingsniveau niet is bereikt, behouden wij het recht voor om de training te annuleren.

Programma training

Hardware

  • Diverse In-Sight camera systemen
  • Verschillende soorten verlichting
  • Lenzen en filters

Verschil EasyBuilder- en Spreadsheet configuratie.

  • ​In een paar stappen wordt ingegaan op de overeenkomsten en verschillen tussen de twee configuratie mogelijkheden.

In-Sight spreadsheet software.

  • Je ontdekt dat naast, de voor jou al bekende Easy Builder van de In-Sight Explorer software, een krachtigere Microsoft Excel-achtige omgeving heeft voor het configureren van meer geavanceerde applicaties. Je kunt profiteren van de intuïtieve EasyBuilder-configuratie, samen met de kracht van de spreadsheetweergave en de flexibiliteit om heen en weer te switchen.
  • Je leert wat de spreadsheetweergave van In-Sight Explorer biedt als krachtige, flexibele en efficiënte manier om de vision-tools te configureren en de gegevens te verwerken die met een vision-applicatie worden gemaakt. De In-Sight-spreadsheet bevat gespecialiseerde functies, opties en bewerkingen waarmee je complexe applicaties kunt oplossen zonder ooit een coderegel te hoeven schrijven. Ervaar dit zelf tijdens het configureren en leer van de tips & tricks van de trainer.
  • Gebruiksgemak voor snelle implementatie. Een spreadsheetweergave van de In-Sight Explorer-software-interface zorgt voor een overzichtelijke gebruikerservaring. Hoe deze werkt en in elkaar steekt leer je tijdens de training net als het gebruik van Visiontools en het slepen en neerzetten van grafische objecten. Ook de uitgebreide menu-gestuurde tools en eigenschappen worden besproken.


Wacht niet langer en maak snel kennis met deze unieke productlijn en meld je aan via het inschrijfformulier!

Wees er snel bij want per training is het aantal plaatsen beperkt.

Indien minimale bezittingsniveau niet is bereikt, behouden wij het recht voor om de training te annuleren.

Algemene info:

Datum: 15 & 16 mei 2024
Plaats: 's-Hertogenbosch
Tijd: 09:30 - 15:30 uur

 

Kosten:

€ 569,- p.p.

businesstraining

 

Aanmeldformulier Cognex Spreadsheet Vision Training