Unitronics 

Sinds 1989 is Unitronics Ltd. een hightech bedrijf uit Israël dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van industriële automatiseringsproducten.

unitronics_50px

Unitronics is gespecialiseerd in geavanceerde Programmable Logic Controllers (PLC’s) met geïntegreerde beeldschermen (HMI’s), communicatie- en I/O-mogelijkheden. De ‘All-in-One’ controllers van dit bedrijf zijn ideaal voor kleine tot middelgrote machines en processen, vanwege de ingebouwde functies en naadloze communicatie tussen de PLC en HMI.

Unitronics productseries

Er zijn drie grote productseries: Samba, Vision en Unistream. Elke serie biedt verschillende functionaliteiten, uitbreidingsmogelijkheden en prijzen, waarbij de Unistream serie als vlaggenschip van Unitronics geldt. Bovendien hanteert Unitronics één software platform waarop alle taken met betrekking tot de hardware configuratie

IloT & Connectivity

 • Cloud Platform
  De UniCloud van Unitronics is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van Unitronics Jazz, Samba, Vision & Unistream PLC's.

  LEES MEER -->

 • Routers
  Routers van Unitronics bieden eenvoudige 4G connectiviteit en WiFi. Daarnaast kan hij verbinding leggen met het UniCloud platform.

  LEES MEER -->

Motion & Drives

 • Frequentieregelaars
  Bespaar op tijd, budget en moeite met deze alles-in-één aanpak.

  LEES MEER -->

 • Servo
  Bieden een hoge mate van precisie, snelheid en controle, waardoor ze ideaal zijn voor taken die nauwkeurige positionering en bewegingscontrole vereisen.

  LEES MEER -->

Besturing en visualisatie

 • Programmable Logic Controller
  Unitronics is gespecialiseerd in geavanceerde Programmable Logic Controllers (PLC’s).

  LEES MEER -->Unitronics PLC

Met de PLC’s van Unitronics haal je een betrouwbare en krachtige oplossing in huis voor al je industriële automatisering. Deze PLC’s worden wereldwijd verdeeld door meer dan 160 distributeurs in ongeveer zestig landen, waardoor je altijd verzekerd bent van lokale ondersteuning.

Een PLC van Unitronics is niet zomaar een controller, het is een complete en geavanceerde oplossing waarmee je het machinepark naar een hoger niveau tilt. Unitronics biedt een complete productlijn van PLC’s die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Bovendien is Unitronics de producent van de Unicloud. Dit is een cloud platform waarop alle PLC’s aangesloten kunnen worden. Op deze manier breid je jouw machine eenvoudig uit met cloud-functionaliteit zoals remote maintenance, predictive/preventieve maintenance en dashboarding. Bezoek onze UniCloud pagina voor meer informatie.

JAZZ Unitronics

De JAZZ-serie is een betaalbare, compacte PLC met geïntegreerd HMI scherm. Het is de perfecte oplossing voor kleine machines en toepassingen waar ruimte beperkt is. De JAZZ controllers zijn uitbreidbaar met een volledige lijn van I/O configuraties. En bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals webserver, e-mail en SMS-meldingen. Dit alles maakt de JAZZ PLC’s van Unitronics ideaal voor toepassingen zoals landbouwmachines of transportbanden.

Unitronics-Jazz-side

Samba Unitronics

De Samba-serie van Unitronics is een compacte PLC met geïntegreerd HMI scherm, verkrijgbaar in 3,5’’ en 4,3’’ schermformaten. Net zoals de JAZZ-serie biedt het een scala aan geavanceerde functies aan. De serie is geschikt voor middelgrote machines en toepassingen. Met de Samba PLC kunnen gebruikers het volledige potentieel van hun machines benutten, dankzij de mogelijkheid om eenvoudig complexe besturingen te ontwerpen en de gegevens te visualiseren via het HMI scherm.

Samba Unitronics

Unitronics Vision modellen

De Vision modellen van Unitronics zijn echte werkpaarden: betrouwbaar, veelzijdig en geschikt voor ruige omstandigheden. De Vision-serie is een bekroonde programmeerbare controllers (PLC+HMI), die varieert van zakformaat controllers met on-board I/O tot controllers met een groter scherm. Het is een kosteneffectieve ‘alles-in-één’ controllers die ideaal is voor jouw industriële automatiseringsbehoeften.

Unitronics vision modellen

Ontdek de mogelijkheden van Unitronics met Isotron

Isotron Systems is de distribiteur van Unitronics in de Benelux. Wij bieden niet alleen de hardware en cloud abonnementen, maar ook trainingen en webinars om jouw kennis van de software up-to-date te houden. Bekijk onze agenda voor meer informatie en schrijf je vandaag nog in.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? 

Unitronics