Isotron | Inzichten & Nieuws

Isotron geeft lezing op de Vision, Robotics & Motion beurs

Isotron Vision, Robotics & Motion

 

Our hearts beat automation

Wij kijken ernaar uit om deel te nemen aan de Vision, Robotics & Motion beurs op 7 en 8 juni 2023. Dit evenement vindt plaats in de Brabanthallen in het sfeervolle 's-Hertogenbosch, Nederland.

Als expert op het gebied van industriële automatisering en geavanceerde vision systemen, zal Isotron de nieuwste innovaties en technologische ontwikkelingen presenteren tijdens deze spannende beurs. Met een indrukwekkende reputatie op het gebied van betrouwbare oplossingen en hoogwaardige producten, zal Isotron zeker in het middelpunt van de belangstelling staan.

Bezoekers kunnen de stand van Isotron vinden in Hal 3, op standnummer 58. Hier zullen de experts van Isotron klaarstaan om bezoekers te verwelkomen en hen te voorzien van uitgebreide informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van vision, robotica en motion. Of je nu geïnteresseerd bent in geavanceerde beeldverwerkingssystemen of motion control-technologieën voor verschillende toepassingen, bij Isotron helpen we je verder om jouw applicatie en/of productieproces te optimaliseren en te automatiseren.

Mis deze unieke kans niet om Isotron te ontmoeten en de nieuwste innovaties in actie te zien. Of je nu een professional bent op het gebied van automatisering, een technologie-enthousiasteling of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van industriële automatisering, de Vision, Robotics & Motion beurs is de place to be.

Zorg ervoor dat je Isotron bezoekt op 7 en 8 juni 2023 in Hal 3, standnummer 58 op de Vision, Robotics & Motion beurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten en je te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw automatiseringsbehoeften.

 

Kom ons bezoeken op de Vision, Robotics & Motion!

 

Klik hier voor de plattegrond

Isotron Vision, Robotics & Motion stand.


Lezing: Roadmap voor een succesvolle vision implementatie: RuleBased – EdgeLearning – DeepLearning

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Remco Labordus, een vooraanstaand vision expert van Isotron, een inspirerende lezing zal geven op de Vision, Robotics & Motion beurs. Zijn lezing, getiteld "Roadmap voor een succesvolle vision implementatie: RuleBased – EdgeLearning – DeepLearning", belooft een boeiende en informatieve sessie te worden voor alle aanwezigen.

Tijdens deze lezing zal Remco Labordus deelnemers meenemen op een reis door de evolutie van vision-implementatie. Hij zal verschillende benaderingen bespreken, variërend van RuleBased tot EdgeLearning en DeepLearning, en de voordelen en toepassingen van elk van deze methoden belichten. Met zijn diepgaande kennis en ervaring zal Remco inzichten delen over hoe organisaties een succesvolle roadmap kunnen opstellen voor het implementeren van vision-technologie in hun applicaties.

De lezing van Remco Labordus vindt plaats op donderdag 8 juni van 13:00 uur tot 13:25 uur in Zaal 1. Dit is een unieke gelegenheid om waardevolle kennis op te doen en te leren van een autoriteit op het gebied van vision-implementatie. Of je nu een beginner bent die meer wil leren over de basisprincipes van vision, of een professional die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen, deze lezing biedt voor ieder wat wils.

Zorg ervoor dat je de lezing van Remco Labordus niet mist tijdens de Vision, Robotics & Motion beurs op 7 en 8 juni 2023 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Markeer donderdag 8 juni 13:00 uur in je agenda en begeef je naar Zaal 1 om deze waardevolle presentatie bij te wonen. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen en je te voorzien van waardevolle inzichten voor een succesvolle vision-implementatie.

Voor meer informatie over onze lezing, klik dan hier.