Isotron | Engineering

Isotron Systems heeft veel ervaring met betrekking tot engineering services in diverse markten zoals de Life Science Industrie.

Voor projecten die je vanwege capaciteit of tijdgebrek niet kunt managen, staan onze ervaren engineers voor je klaar. Onze engineers zijn flexibel inzetbaar voor uiteenlopende projecten en kunnen je begeleiden bij jouw project.

Life science industrie (GAMP5)

Onze engineers en servicemedewerkers worden door de markt erkend als specialisten op het gebied van managen, uitvoeren en documenteren van automatiseringsprojecten conform de GAMP5 methodiek en norm.

Wij leveren je besturingssystemen met apparatuur en systemen van Eurotherm en ESA, conform de 21 CFR Part 11 richtlijn. Deze houdt voor jou een volledige Audit Trail bij en slaat meetwaarden op die niet manipuleerbaar zijn. Deze besturingssystemen worden onder andere toegepast voor:

  • Autoclaven
  • Sterilisatoren
  • Fermentoren
  • Bioreactoren
  • CIP installaties
In het hele land staan besturingssystemen die de ruimtecondities en/of procescondities van laboratoria, productiehallen, magazijnen, operatiekamers, etc. bewaken.

Isotron Systems beheert voor jou het hele traject conform het GAMP5 V-Model, van het opstellen van validatie plannen tot het uitvoeren van IQ en OQ. Alles volledig gedocumenteerd, herleidbaar en afgetekend; ofwel Audit Proof!
Bio Reactor

Meer weten?

Voor vragen of voor aanvullende informatie kun je contact opnemen via ons contactformulier of met de verkoopafdeling via telefoonnummer +31 (0)73 639 16 39.