Isotron | Inzichten & Nieuws

Pro Control en Isotron gaan duurzame samenwerking aan.

ProControl

Isotron Systems is verheugd te kunnen melden dat we met Pro Control een samenwerking aangaan om zo gezamenlijk klanten te ontzorgen bij hun automatiseringsoplossing.

Samen gaan we duurzame verbindingen aan en zetten we onze kennis, ervaring en inzichten in om automatisering nog slimmer, beter en rendabeler te maken.

 

Pro Control

Over Pro Control

Pro Control is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van systemen voor procesbesturing en data-acquisitie. Pro Control levert niet alleen software en PLC’s, maar ook volledige elektrische en mechanische turn-key projecten.

De kracht van het bedrijf zit in de oplossingen op het gebied van PLC’s waarbij een specifieke en unieke oplossing noodzakelijk is. De kennis en expertise van meet- en regeltechniek, integratie van analytische instrumentatie, receptaansturing en dataverwerking wordt gecombineerd met een nauwe samenwerking tussen de klant en de medewerker van Pro Control.

Onze samenwerking

De kennis en knowhow van Pro Control over meet- en regeltechniek, integratie van analytische instrumentatie en dataverwerking zorgt voor een versterking van onze propositie in het expertisegebied Process & Power. Onze samenwerking zorgt voor een gezamenlijke oplossingsgerichte aanpak die nodig is om te kunnen voldoen aan strenge normen zoals de AMS2750, CQi-9, 21 CFR part11.

Uit de wirwar aan data, binnen deze industriële processen, vertalen we de data naar bruikbare en betrouwbare informatie op één gebruiksvriendelijk software platform. Dat wordt informatie waarop je kunt bouwen, acteren en sturen afgestemd op de diverse doelgroepen binnen een industriële omgeving. Het integreren van diverse protocollen en het verbinden van de daarbij horende merken zijn steeds weer een uitdaging waar we met de samenwerking een oplossing op maat kunnen bieden. Doel is het volledige proces te analyseren en optimaliseren zodat mens en machine soepel kunnen samenwerken. De vraag naar koppelingen tussen IT en OT wordt alsmaar groter.  Zo koppelden we succesvol het ERP systeem van een vliegtuigbouwer in Nederland met zijn OT, batch gestuurde, productieproces.

Heb je vragen over complexere industriële processen of over hoe je Java, C++, Python kan combineren met Modbus, ASCII, Ethernet IP, … neem dan contact op met Isotron.
Samen met Pro Control zorgen we voor een gepaste oplossing zonder de normeringen en het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Meer over Pro Control lees je hier:

https://www.pro-control.nl/