Isotron | Inzichten & Nieuws

Watlow en Eurotherm bundelen krachten.

Watlow_Eurotherm

Als strategisch distributeur van het Eurotherm gamma voor de regio BeNeLux zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat Watlow en Eurotherm hun krachten gaan bundelen.

Nu thermische verwerking goed is voor 70% van alle gebruikte industriële energie en digitalisering steeds aanwezig is in ons leven, kijken we uit naar de spannende innovaties die komen gaan!

De unieke combinatie van Watlow en Eurotherm biedt complete oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en zorgt tevens voor een betere toekomst in de procesindustrieën van morgen.

Watlow is een wereldwijd industrieel technologiebedrijf dat zijn engineeringexpertise van wereldklasse, geavanceerde thermische systemen en uitmuntende productie gebruikt om een breed gamma van temperatuurregeling, vermogensregeling, verwarmingstechnologieën en temperatuurdetectieplatformen aan te bieden. Watlow levert zijn expertise aan een brede waaier van industrieën, waaronder halfgeleiderverwerking, klimaatkamers, energieprocessen en medische- en voedingsapparatuur.

 

IsotronProcessPower2

Isotron ziet de acquisitie van Eurotherm door Watlow als een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

De combinatie van Watlow en Eurotherm creëert, naast de bestaande marktsegmenten, voor Isotron nieuwe kansen in groeimarkten zoals semicon, waterstof, eTES (Electric Thermal Energy Storage).

De uitbreiding van het portfolio zorgt ervoor dat we nu nog meer oplossingen hebben voor de elektrificatie- en decarbonisatie vragen die steeds actueler worden.

Samen met onze klanten werken we toe naar totaaloplossingen, waar Isotron haar kennis, ervaring en inzichten inzet om automatisering nog slimmer, beter en rendabeler te maken.

Onze visie en ondernemerschap samen met de expertise van Watlow en Eurotherm zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen en we op de toekomst zijn voorbereid.

Meer weten? Bekijk hier hoe wij onze expertise inzetten voor thermische oplossingen en elektrificatie.