Isotron | Inzichten & Nieuws

World of Technology & Science 2022

Wots2022banner_2

Oude bekende, nieuw gezicht? Laten we elkaar herontmoeten op de WoTS. Wij hebben wat te delen.

Van 27 tot en met 30 september 2022 is Isotron Systems aanwezig op de WoTS in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs waar werelden van technologie en wetenschap bij elkaar komen. Graag nodigen we je uit voor een ontmoeting op onze vernieuwde stand F053 in hal 11; World of Automation.

Als gezegd, wij hebben een verhaal te vertellen. Over het verbeterde Isotron en over onze vier expertisegebieden op het gebied van industriële automatisering. We kunnen niet wachten je weer te ontmoeten.

Reserveer hier je gratis kaarten

 

Wots2022banner2

Over de WoTS

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.

Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Wots2022banner3