Isotron | Inzichten & Nieuws

World of Industry, Technology & Science 2024

Isotron WoTS

We zijn weer aanwezig tijdens de WoTS in september 2024 en we hebben er zin in om elkaar te ontmoeten! 

Van 24 tot en met 27 september 2024 is Isotron Systems aanwezig op de WoTS in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs waar werelden van industrie, technologie en wetenschap bij elkaar komen. Graag nodigen we je uit voor een ontmoeting op onze stand 11C006 in hal 11; World of Industry.

Reserveer hier je gratis kaarten

Wij zijn enthousiast om ons verhaal te delen over hoe we onze klanten nog effectiever kunnen ondersteunen binnen een van onze vier specialisatiegebieden in industriële automatisering. We kijken ernaar uit om weer samen te komen en onze inzichten te delen!

 

Wots2022banner2

Over de WoTS

Werelden van industrie,  technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2024 bij elkaar en bundelen hun krachten om de bezoekers de wereld van morgen te laten zien. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in drie onderscheidende werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics.

Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

WoTS 2024